hef 0 #1 Napisano 30 Września 2007 Witam Serdecznie,Pragnę podzielić się moją radością z nowego nabytku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #2 Napisano 30 Września 2007 Moim zdaniem te nowe vostoki są swietne Dobry wybór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #3 Napisano 30 Września 2007 Gratulacje!Fajny! Też mam K-3 od 27.09.07.... tyle że niebieski. Czarny też mi się podobał! Jak chodzi? Ile do przodu na dobę? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #4 Napisano 30 Września 2007 Robiłem test 24H i wyszło ..... 2 sekundy spóźnienia, porównywałem z zegarem "atomowym" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #5 Napisano 30 Września 2007 Zapomniałem zapytać. Cała tarcza niebieska czy tylko wskazówka sekundnika ? Pytam ponieważ na początku napaliłem sie na K-3 2432 / 0325027, ale gdy przymierzyłem jeden i drugi okazało się że ten, którego fotki wstawiłem w realu wygląda lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #6 Napisano 30 Września 2007 Zapomniałem zapytać. Cała tarcza niebieska czy tylko wskazówka sekundnika ?Ja mam dokładnie taki model jak ten (kolegi). Ma tylko inny numer serii (ponoć limitowanej :wink: ): 693/999.Mój spieszy się 50 sek. na dobę , a noszę 24/h. Jak się "dotrze" dam do regulacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #7 Napisano 30 Września 2007 Bardzo fajny, całkiem ciekawie wygląda na branzolecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4659 #8 Napisano 1 Października 2007 Ve sa naprawdę ładne. Gratulacje. Niech sie dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #9 Napisano 1 Października 2007 Super Sam już nad nim myślałem i dokładnie nad tą wersją z czarną tarczą. Gratuluję 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1167 #10 Napisano 1 Października 2007 Super!!!Moim zdaniem te nowe vostoki są swietneTo nie vostoki tylko Vostoki Europe, a to różnica 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #11 Napisano 1 Października 2007 Bardzo fajny, całkiem ciekawie wygląda na branzolecie Fakt. Dlatego osobno zamówiłem bransoletę. Na zimę bedę nosił na pasku. Latem (pływanie) na bransolecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #12 Napisano 1 Października 2007 Ja do swojego tez zamówie branzoletę. Wiesz może ile kosztuje osobno ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #13 Napisano 1 Października 2007 Niestety nie. Bransolety są czarne i srebrne. Którą bierzesz? :wink: Zobacz tu w "Accessories":http://www.vostok-europe.com/Nie wiem czy nie zamówić bransolety od modelu Rocket N1. Szerokość taka sama...a bardziej mi się podoba i ma lepszą blokadę zapięcia. Ja biorę srebrną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #14 Napisano 1 Października 2007 Mi podoba się srebrna oryginalna od K-3 choć przyznam, że ta od N1 też jest całkiem fajna tyle tylko, że niewiadomo czy tak samo dobrze wyglada przy K3 jak przy N1 :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #15 Napisano 1 Października 2007 Mi podoba się srebrna oryginalna od K-3 choć przyznam, że ta od N1 też jest całkiem fajna tyle tylko, że niewiadomo czy tak samo dobrze wyglada przy K3 jak przy N1 :?:Myślę, że nawet lepiej....Dlatego mam dylemat. :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #16 Napisano 1 Października 2007 Gdy tylko kupisz wklej fotkę bo ja jeszczę muszę odczekać z nowymi zakupami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #17 Napisano 8 Listopada 2007 Gdy tylko kupisz wklej fotkę bo ja jeszczę muszę odczekać z nowymi zakupami http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....asc&start=0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkc 0 #18 Napisano 16 Lutego 2008 odgrzebie temat, bo w końcu mam aparat i mogę pochwalić się swoim K3 zaszczytny numer 0036 /3000 służy mi wiernie od 3 miesięcy na co dzień i od święta (czarno biały pasuje do wszystkiego) kicks ass!... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #19 Napisano 16 Lutego 2008 celowalem w tego Vostoka - ale jakos mi przeszlo..niewiem nawet czemu.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #20 Napisano 17 Lutego 2008 darkc Gratulacje! Ładny. Witaj "w klubie K-3" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hef 0 #21 Napisano 23 Marca 2008 Gratuluje zakupu :wink: Ja teraz zastanawiam się nad nowym paskiem (NATO STRAP) lub bransoletą (Oryginalną), może ktoś ma fotke K3 w fajnym ubranku :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach