kokop 13 #1 Napisano 2 Października 2006 Zaczynam od ostatniego jaki zrobilem. Reszte wstawie na dniach.Uwagi mile widzane Jak grubsze to PM :roll: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2 Napisano 2 Października 2006 EXSTRA!i grawer super :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 884 #3 Napisano 2 Października 2006 Jest świetny. Jaki mam mechanizm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #4 Napisano 2 Października 2006 mechanizm Osin 10. Tak na nim pisze 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #5 Napisano 8 Stycznia 2007 genialny 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #6 Napisano 8 Stycznia 2007 Wybacz, ale jest napisane... (musiałem :oops: :oops: :oops: ) 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #7 Napisano 16 Grudnia 2008 Nie miałem w rodzinie archeologa, ale od dłuższego czasu miałem zamiar odświeżyć temat. Kokop, czy Ty jeszcze działasz coś? Jakieś nowe handmejdy? 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #8 Napisano 16 Grudnia 2008 rewelacja - powiew świeżości! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 50 #9 Napisano 17 Grudnia 2008 Ciekawa konstrukcja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10 Napisano 17 Grudnia 2008 Wybacz, ale jest napisane... (musiałem :oops: :oops: :oops: ) Też wolę tę formę w czasie dokonanym, ale z tego co słyszałem to od pewnego czasu obie (niestety) są uznawane za poprawne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #11 Napisano 18 Grudnia 2008 A mnie także ten pasek interesuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #12 Napisano 18 Grudnia 2008 A mnie także ten pasek interesuje. Jeśli Cię dobrze zrozumiałem, to Ty mnie nie zrozumiałeś Kokop zrobił nie pasek (choc być może też) ale zegarek . 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #13 Napisano 18 Grudnia 2008 Jeśli Cię dobrze zrozumiałem, to Ty mnie nie zrozumiałeś Kokop zrobił nie pasek (choc być może też) ale zegarek . Ja Cię dobrze zrozumiałem i Ty mnie dobrze zrozumiałeś. Zegarek podziwiam, owszem, jako piękne dzieło Kokopa, ale pasek również jako piękne dzieło fabryczne. I chciałbym się coś więcej o nim dowiedzieć, bo chętnie bym sobie go sprawił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #14 Napisano 18 Grudnia 2008 A to ok, czyli ja jednak Cię źle zrozumiałem, że mnie nie zrozumiałeś, bo zrozumiałeś. Kilka osób tu zajrzało, ale jakoś autora nie widać 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #15 Napisano 18 Grudnia 2008 Nie w moim guście, ale oryginalny na pewno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #16 Napisano 18 Grudnia 2008 Ciekaw jestem co to w ogóle za skóra. Z jakiego zwierza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach